Bilete Recital David Grimal & G. Asmaryan - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca - 9 sep '19, ora 19:00 - Sala Studio a Academiei de Muzică Gheorghe Dima

Recital David Grimal & G. Asmaryan - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca

Sala Studio a Academiei de Muzică Gheorghe Dima, Cluj-Napoca

luni, 9 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Are o carieră internaţională de violonist solo, de-a lungul căreia a susţinut concerte în ultimii 20 de ani pe principalele scene de muzică clasică ale lumii şi cu orchestre prestigioase.

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Mai mulți compozitori cunoscuți i-au dedicat piese, pentru că are un stil aparte și abordează repertorii grele. Predă cursuri de măiestrie în mai multe țări, colaborează cu dirijori celebri și se implică activ în viața socială, prin diverse proiecte muzicale.

PROGRAM

Ravel Sonata nr. 2 în sol major pentru vioară și pian

Ravel Rapsodia Tzigane

Chausson Poem pentru vioară și pian op. 25

Enescu Sonata a III-a în la minor pentru pian și vioară op. 25, „în caracter popular românesc

Acest eveniment face parte din seria de recitaluri ale Festivalului Enescu la Cluj-Napoca, care au loc în perioada 4 - 14 septembrie 2019.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.